Spring til indhold

Øssbyland - et smukt sted at leve

Ungdomsredaktionen

Her får du dit lokale budskab ud
Ungdomsredaktionen, der fungerer som et valgfag på Øster Starup Skole og understøttes af Lokalrådet, servicerer de lokale foreninger, institutioner og initiativtagere. Skriv hvis du har noget på hjerte eller måske en spændende lokal nyhed og historie.

Hvad kan du få
Ungdomsredaktionen sørger for at bringe dit budskab ud på de digitale infostandere, den lokale facebookside, den lokale fælleskalender, den lokale hjemmeside og den kommende lokale instagramside. Derudover kan de hjælpe dig med at designe din plakat eller folder, hvis du har brug for det, samt printe et lille oplag som du kan hænge op i de 8 opslagskasser i sognet. Der kan også produceres pressemeddelelser, artikler, et interview, videoer, fotos, anmeldelse med mere.

Hvad gør du
Har du brug for at skabe synlighed omkring et lokalt arrangement, aktivitet eller et nyt initiativ, kan du kontakte vores lokale Ungdomsredaktion på:
ur-oss@vejle.dk

Udfyld vores bestillingsseddel – så har vi nemlig meget nemmere ved at opfylde dine ønsker:-) Klik på billedet herunder, hvorefter du kan udfylde felterne, gemme den ned på din egen computer og sende den afsted via email.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!
Ungdomsredaktionen

PS.
Har du spørgsmål eller kommentarer omkring Ungdomsredaktionens overordnede funktion og arbejde, så er det Lokalrådet du skal have fat i. Se kontaktoplysninger på formanden under menuen “Lokalråd”

PSS. 
Foreninger og institutioner i lokalområdet betaler et solidarisk årligt kontingent til drift, licens og nødvendige reparationer af de 7 digitale infoskærme, samt for at kunne benytte Ungdomsredaktionens kræfter. Så kan foreningerne nemlig få frigivet mere tid til deres kerneopgaver – selve aktiviteterne. Kontingentsatserne er på kr. 700, kr. 1.000 eller kr. 1.400 alt efter økonomisk formåen og mængden af aktiviteter. Skriv til Lokalrådet hvis du har spørgsmål til dette. Find kontaktoplysninger under menuen “Lokalråd” på forsiden.

Kalender

<< jan 2023 >>
mtotfls
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Kommende arrangementer